Разтегателни фотьойли

Сортирай по

Разтегателен фотьойл за хотели

Разтегателни фотьойли за хотели с избор на дамаска

Като надеждни и заслужили вашето уважение дистрибутори на матраци, ние от MATTRO.NET сме тук, за да ви дадем подкрепата и помощта си във всички сфери, свързани със здравословния сън и пълноценната почивка. Без значение дали става въпрос за аксесоари за сън за вашия дом, за вилата, или за хотела, от MATTRO.NET можете да получите не просто качествени стоки и артикули, но и безплатна консултация относно най-доброто решение, конкретно за вашия случай. Като бизнес партньори на десетки хотели из страната, ние можем да се похвалим и с първокласно оборудване, което ще приляга и на вашата почивна станция – имаме богата гама от матраци за хотели, както и допълнителни аксесоари и стоки от областта на пълноценния сън. Днес, от MATTRO.NET ви предлагат поредната подобна оферта, скъпи бизнес партньори, а именно разтегателен фотьойл за хотели. Защото не трябва да забравяте, че конкретни помещения във вашата хотелска база – като например компактните студия и големите, а и малките апартаменти, се нуждаят не само от стандартни легла с удобни матраци, но и от допълнителни места за настаняване, в случай че почиващото семейство е многочленно, например.

Характеристики на разтегателни фотьойли за хотели

С предложението за разтегателен фотьойл за хотели, MATTRO.NET за пореден път доказва, как практичният избор може да бъде и стилен. Този комфортен разтегателен фотьойл е идеалното допълнение към кокетното студио във вашия хотел, както и към еднофамилните и двуфамилни апартаменти, без значение дали сте на морето, в планината или предлагате страхотни условия за еко туризъм в къщата си за гости. Практичното решение на нашия разтегателен фотьойл се крие най-вече в изискания му вид, когато е в неразтегнато състояние – вид, който прекрасно допълва артистичния, семплия или минималистичния интериор. В разтегнато състояние, предлагания от нас разтегателен фотьойл, достига размери 75 на 195 см – напълно достатъчни за допълнително настаняване в помещението.

Моля, имайте предвид, че офертата ни за разтегателен фотьойл може да бъде модифицирана и по ваше желание. Предлагаме богата гама от материали за дамаска на поръчания от вас разтегателен фотьойл. В допълнение, всяка една материя има няколко разновидности като нюанси, цветове и десен. Съчетайте този прекрасен и практичен разтегателен фотьойл с визията на сегашния интериор в апартаментите или студията, към които искате да го добавите. С тази малка инвестиция ще си докарате допълнителна печалба, защото с нея ще осигурите на своите гости възможност за настаняване на още един човек – на комфортно и уютно място за почивка, за здравословен сън.

Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти за повече допълнителна информация за разтегателния фотьойл за хотели. Ние от MATTRO.NET винаги сме на разположени както за вашите въпроси, така и за поръчки онлайн. Защото MATTRO.NET е винаги с вас, когато става въпрос за качествен и пълноценен сън! Разчитайте на нас – няма да съжалявате!