Помощен филтър

Продукти за спалня

Сортирай по

Продукти за спалня

Като водещ производител и дистрибутор на матраци у нас MATTRO.NET разполага с изключително богата колекция от продукти за спалня. Ние можем да ви предоставим не само комфортно и изгодно обзавеждане за домашната спалня – страхотни подматрачни рамки Нани, модерни Матраци ТЕД за вашата спалня или детска стая – но също така и идеи за вашето хотелско оборудване. Като собственици или управители на хотели, вие вече със сигурност сте наясно от каква значимост е правилния подбор на продукти за спалня за хотели изобщо. Никога не подценявайте основната причина защо идва гостите при вас: да си починат, да пренощуват. А с това се появява и огромната ви отговорност да подберете наистина най-качествените продукти за спалня, с които да обзаведете и дооформите кът за сън в спалнята, стаята, апартаментите и студията във вашия хотел. Ето с какви продукти за спалня можем да ви снабдим ние от любезния екип на MATTRO.NET!

Една от най-големите ни колекции с продукти за спалня, освен тази с качествените ни матраци, е колекцията ни с възглавници. Към вашата хотелска спалня, обзаведена в стил матраци ТЕД, можете да добавите вече и възглавници ТЕД, но не само. Разполагаме още и с възглавници РосМари, модели на възглавници Блян, възглавници Нани и много други дизайни и комфортни възглавници от водещи производители на аксесоари за сън както у нас, така и в Европа.

Продукти за спалня за хотели - снимка категория

Подсигурете хотелските си матраци ТЕД с качествени калъфи за матраци – изцяло изработени по екологично чиста технология и с гаранция за оригинален произход. А ако искате да пробвате и някоя друга марка, заложете на калъфи за матраци Латекс ЕКОН: с ергономично и антибактериално покритие за максимум защита на вашите гости от кожни проблеми и акари.

От MATTRO.NET ви предоставят и богата гама от шалтета. В момента, най-силната ни категория е с марка Нани. Шалтета Нани са сред най-избираните шалтета на пазара у нас и ние от MATTRO.NET следваме вашите интереси и предпочитания, като също, разполагаме с не малка колекция от тези продукти.

Последно, но не по важност, не забравяйте и за олекотени завивки. Те са гаранция, че вашите гости ще достигнат оптималната температура по време на сън, без да изпитват дискомфорта от тежестта на вече остарелите и не дотолкова функционални одеяла от вълна. MATTRO.NET ви предлага богат избор от олекотени завивки ТЕД, олекотени завивки Нани, олекотени завивки Блян, които също могат да се съчетаят с офертни матраци Блян, а също така и последно излезналите в продажба олекотени завивки Happy Dreams! Без значение на какво ще се спрете, с MATTRO.NET, със сигурност, ще направите правилния избор. А ако ви трябва допълнителна помощ, възползвайте се от нашите безплатни онлайн консултации. Ние с радост ще ви помогнем и насочим към правилните продукти за спалня за хотели!

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.