Кувертюри за хотели

Сортирай по

Кувертюри за хотели

Кувертюри за хотели

При обзавеждането на хотели и къщи за гости, е особено важно да подходите внимателно както при избора на основни продукти като матраци и хотелски легла, така и при подбора на най-малките детайли като кувертюрите за легла.
Кувертюрите са аксесоари, които не само ще накарат леглото да изглежда естетически по-добре и по-уютно, но имат и функцията да се използват като допълнително одеяло за вашите гости. Имайки предвид функционалността на продукта, ви съветваме да изберете кувертюра, изработена от качествени материи като микро плюш и памук. В онлайн магазин Mattro.net разполагаме с богата гама модели и размери кувертюри, подходящи за използване с малки и големи размери легла.  Цветовата гама също е разнообразна и би се съчетала успешно с всеки хотелски интериор. При нас ще откриете кувертюри в пастелни цветове, класически кувертюри в бял цвят и кувертюри с флорални мотиви.  Предлагаме и двулицеви кувертюри, чиито пълнеж от тънка силиконова вата, ги прави подходящи за използване като комфортно и меко одеяло в по-студените летни нощи. Качеството на използваните материи е гарантирано, а поддръжката е лесна.  Използването на кувертюри е важно и за осигуряването на високи хигиенични стандарти във вашия хотел, защото предпазват спалното бельо от прах. Едно добре подбрано покривало за легло е способно да направи чудеса с хотелското помещение, да промени изцяло визията му и да го освежи.

Безплатна доставка на кувертюри за хотели
В онлайн магазин Mattro.net имате възможността да зададете всичките си въпроси, на които нашите професионални консултанти, ще ви дадат отговори и ще ви насочат към подходящия точно за вашия хотел аксесоар. За покупки на едро предлагаме и специални ценови оферти, а безплатната доставка за всички клиенти до желания адрес е абсолютно безплатна, без значение дали се намирате в големи градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Благоевград, Кърджали, Русе, Търговище, Габрово, Велинград, Хасково и др. или в по-малки градове, села и курорти като Сливен, Асеновград, Слънчев бряг, Нова Загора, Своге, Димитровград, Ловеч и др. Свържете се с нас бързо и лесно на теелфон 0700 200 22 или в чат системата на сайта, за да получите най-добри цени и безплатна доставка в най-кратки срокове!