Детски спален комплект Frozen ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Детски спален комплект Frozen
Детски спален комплект Frozen
Детски спален комплект Frozen - визия
Детски спален комплект Frozen - десен

Детски спален комплект Frozen

119,00 лв
Изчерпан
Уведоми ме
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Детски спален комплект Frozen

Децата са най-съществената част от живота на човек, затова и всеки един родител иска най-доброто, най- качественото и най-красивото спално бельо за своето дете. Тъй като малчуганите спят освен през нощта, но и през по-голямата част от деня, е хубаво да потърсите памучно детско спално бельо. Детски спален комплект Frozen е от най-деликатната материя, а именно сатениран памук от 100% памучни влакна, който много добре абсорбира излишната влага. Принцесите от анимацията Замръзналото кралство със сигурност ще въздейства на децата и те ще се подготвят за редовната доза сън с усмивка на лице. Комплектът за деца съдържа една олекотена завивка, пълна с 200 гр/кв.м силиконов пух и размери 140/190 см с тик-так чаршаф, който улеснява ежедневната гржа за чистота, един долен чаршаф с размер  150/240 см и една стандартна калъфка за любимата възглавница 50/70 см. Практичният спален комплект Frozen е от висок клас и ще се погрижи детето ви с нетърпение да очаква времето за сън. Сънят на вашата принцеса ще е вълшебен с принцесите от Замръзналото кралство.

Детски спален комплект Frozen - десен

Особености на детски спален комплект Frozen:

  • Сапален комплект с мека, олекотена завивка, част от която е практичен тик-так чаршаф, постелъчен долен чаршаф и една калъфка
  • 100% памук, памучен сатен, подходящ за леглото на вашето дете
  • Мотиви от детска анимация Замръзналото кралство