Помощен филтър

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Детски матраци - Don Almohadon

Сортирай по

Детски и бебешки матраци Дон Алмохадон

Обща информация

В онлайн пространството оперират множество магазини, които предлагат закупуване на различни стоки онлайн. Но ако търсите матраци, спални, легла или аксесоари за спалнята си, чудесен избор е Mattro.net. Този сайт представлява онлайн магазин, от който можете да закупите горепосочените продукти на разумни цени, като при това те ще ви бъдат безплатно доставени до Варна, Враца, Видин, Велико Търново, Добрич, Русе, Стара Загора, София, Сливен, Смолян, Силистра, Шумен, Кюстендил, Бургас, Пловдив, Монтана, Перник, Плевен, Хасково, Благоевград, Ямбол, Сливен, Велинград, Кърджали, Пазарджик, а също така дори и до останалите населени места в страната.В този онлайн магазин ви се предоставя възможност да закупите разнообразни стоки, сред които фигурират детски и бебешки матраци Дон Алмохадон (Don Almohadon).

Детски матраци Don Almohadon

Тези продукти биват произведени спрямо най-високите изисквания в бранша, като екипът, който отговаря за този процес, следи всички новости в индустрията, включително тези отнасящи се до тенденциите, технологиите и материалите. Същевременно не са пропуснати пазарните проучвания. Такива се провеждат редовно, за да се оцени състоянието на пазара и да се предвидят нуждите на клиентите.

Производство, размери, цени

Всеки един материал, който е включен в производствения процес на матраци Don Almohadon за бебешки и детски легла е напълно екологично чист, което означава, че не е токсичен или вреден по какъвто и да бил начин за околната среда или за хората. Плюс това в процеса на изработване на моделите се използват първокласни технологии и машини, за да се създадат висококачествени продукти, които отговарят на най-високите стандарти.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци Don Almohadon - снимка

Матраците Дон Алмохадон, които са създадени за детски и бебешки легла, пристигат при потребителите на ниски цени. Това се потвърждава също и от мненията на клиентите на компанията, които са доволни от съотношението между цена и качество на матраците.Всеки матрак се създава по начин, който осигурява проветривост на ядрото. Тоест, в сърцевината въздушните струи могат свободно да се движат. Това не позволява в ядрото да се образуват каквито и да било акари или бактерии, или други вредни микроорганизми. Детските и бебешки матраци Don Almohadon са с ортопедични свойства, така че детските гръбначни стълбове ще заемат правилна позиция по време на сън, като така се осигурява правилният им растеж.Тези продукти не само идват при вас на ниски цени, но съчетават множество чудесни характеристики. Те са висококачествени, дълготрайни, не променят свойствата си при дългогодишна употреба, удобни и комфортни са, като същевременно осигуряват ортопедичност, проветривост и мекота.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.