Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци - ТЕД

Детски и бебешки матраци ТЕД

Обща информация

Сред многобройните предимства на интернет разрастването е че днес можете да си купите множество неща от уеб магазините, без дори да трябва да напуснете дома си. Сред тези уеб магазини е Mattro.net, който предлага голяма продуктова гама от матраци, спални, легла и други аксесоари за спалнята. Измежду продуктите на този онлайн магазин са и детските и бебешки матраци. Те ще ви бъдат безплатно доставени до Варна, Русе, Пловдив, София, Бургас, Ямбол, Хасково, Сливен, Велико Търново, Стара Загора, Кърджали, Видин, Перник, Плевен, Ловеч, Добрич, Силистра, Шумен, Монтана, Благоевград, Велинград, Свиленград, Кюстендил и останалите градове и села в страната.
Фабрика за матраци ТЕД е най-известният производител на матраци, който има огромна популярност по света и се слави с отличното съотношение цена-качество на продуктите, които предлага. Екипът, отговарящ за производството, постоянно се държи в течение за новостите в тази индустрия, като проучва нововъведенията, новите технологии, тенденции и всички открития, отнасящи се до материалите, за да може да съчетае всичко това при производствения процес. Освен това се провеждат разнообразни пазарни проучвания, целящи да открият нуждите на потребителите и да запълнят нишата между търсене и предлагане.

Детски матраци ТЕД

Производство, размери, цени

Производственият процес на детски и бебешки матраци ТЕД включва единствено екологично чисти материали. По този начин се постига безопасност не само за околната среда, но и за потребителите. Използват се висококачествени материали, които са тествани и проверени, така че да се постигне отлично ниво на здравина и комфорт.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 60 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Цените на тези продукти са съобразени с възможностите на средностатистическия потребител и са достъпни за всеки човек, който търси детски или бебешки матрак.
Тези продукти са изградени по начин, който позволява силна проветривост. Ядрата на матраците са от материали, които осигуряват свободна циркулация на въздуха, а това на свой ред елиминира възможността от развитие на акари, бактерии или други вредни микроорганизми. В същото време матраците създават анатомична и ортопедична среда. Това означава, че гръбначният стълб на вашето дете ще бъде поддържан в правилна позиция за сън, което е изключително важно, тъй като гръбначния стълб при децата е по-крехък и по-лесно се поддава на изкривяване. Допълнително матраците са удобни и комфортни, като са изградени от материали, които позволяват постигането на уютен и пълноценен сън.

Детски матраци ТЕД - снимка
Мненията на потребителите еднозначно потвърждават, че продуктите на ТЕД изпълняват своите обещания и предоставят всички гореизброени характеристики на достъпни цени. Качествените и издръжливи матраци за бебешки и детски легла не само няма да бръкнат дълбоко в джоба ви, но и ще ви бъдат доставени безплатно от Mattro.net.
Независимо дали търсите матрак за бебешко легло или детски матрак, в Mattro.net ще намерите различни модели от тези продукти, изработени от компанията ТЕД, която е лидер в бранша. Благодарение на тях получавате матрак с високо качество, който е издръжлив, дълготраен и удобен. Съчетава здравословни като ортопедичност, анатомичност, проветривост и антибактериалност с комфорт и удобство, за да подари на детето ви пълноценен, здравословен и уютен сън. А освен това матраците на първокласната марка ТЕД са с превъзходно съотношение цена-качество.