Помощен филтър

Детски матраци - Relax

Сортирай по

Детски и бебешки матраци Relax (Релакс)

Обща информация

В онлайн света можете да откриете множество неща, които се срещат и в реалния свят, и по-специфично разнообразни магазини. Сред тях се намира и онлайн магазинът Mattro.net, който е създаден със специалната цел да предлага на своите потребители висококачествени и евтини спални, легла, матраци и всякакви аксесоари за спалното помещение. Mattro.net осигурява безплатна доставка до Варна, Русе, Благоевград, Плевен, Добрич, София, Шумен, Хасково, Ямбол, Бургас, Пловдив, Перник, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново, Кюстендил, Велинград, Силистра, Монтана, Сливен и останалите населени места в страната ни. В продуктовата гама на този онлайн магазин ще откриете и детски, и бебешки матраци, а по-специфично тези на фирмата Релакс. В тази компания работят професионалисти, чиято цел е да предоставят на децата ви по-спокоен и по-здравословен сън. За да направят това те непрекъснато провеждат пазарни проучвания, за да установят нуждите на потребителите. Също така проучват всички нови технологии, нововъведения при тенденциите и материалите в тази индустрия, за да успеят да съчетаят всичко в едно.

Детски матраци Relax

Производство, размери, цени

При изработването на всички детски и бебешки матраци Relax се спазват всички стандарти и изисквания на индустрията по отношение на безопасността и качеството. Използват се единствено материали, които са напълно екологично чисти, за да може матраците да не вредят нито на хората, нито на околната среда. Съчетават се първокласни технологии с най-съвременните тенденции и деликатни, качествени материали, за да се постигне съвършенство.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Сред най-важните качества на всички матраци Relax за детско или бебешки легло е тяхната проветривост. Иначе казано, сърцевините им осигуряват свободно движение на струите на въздуха, като по този начин не се позволява на вредните микроорганизми, като бактерии и акари, да се развиват. Но освен това тези детски и бебешки матраци са ортопедични.

Детски матраци Relax - снимка

С други думи, те ще поддържат гръбначния стълб на вашето дете по правилния начин, докато спи, за да не се позволят изкривявания или прекомерни натоварвания на гръбнака. Допълнително продуктите са меки, удобни и комфортни. Плюс това идват при потребителите на изключително достъпни цени, което потвърждават и множеството положителни мнения на клиентите.
В заключение, всеки един матрак на Релакс за детско или бебешко легло е висококачествен продукт, изработен по най-високи стандарти. Има отлична проветривост, която не позволява да се образуват бактерии и акари в матрака. Разполага с отлични ортопедични свойства, съчетани с комфорт, удобство и мекота, като при това няма да ви бръкне прекалено дълбоко в джоба и ще ви бъде безплатно доставен от Mattro.net.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.