Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци - Латекс ЕКОН

Детски и бебешки матраци Латекс ЕКОН

Обща информация

Сред множеството онлайн магазини се отличава този на Mattro.net, откъдето можете да закупите разнообразни продукти за спалнята, сред които матраци, легла, спални и аксесоари. Плюс това този онлайн магазин ще ви достави покупките безплатно до Видин, Враца, София, Смолян, Велинград, Пловдив, Пазарджик, Кюстендил, Варна, Благоевград, Свиленград, Перник, Бургас, Ямбол, Добрич, Шумен, Хасково, Сливен, Плевен, Монтана, Силистра, Русе и останалите населени места на територията на нашата страна. Всички продукти, предлагани в Mattro.net отговарят на най-високите стандартни за безопасност и качество в индустрията.

Детски матраци Латекс ЕКОН

Сред тях важно място заемат детски и бебешки матраци, като се предлагат и такива на матраци Латекс ЕКОН. Тази компания изключително силно се стреми постоянно да усъвършенства продуктите си и за тази цел винаги следи нововъведенията, новите технологии и тенденции в сферата, както и всички открития, касаещи материалите за производство на матраци. Но освен това техният екип непрекъснато следи пазарните условия и провежда проучвания в тази насока, за да установи нуждите на потребителите.

Производство, размери, цени

В производствения процес на матраците за бебешки и детски легла са имплементирани висококачествени технологии и се използват единствено екологично чисти материали, за да се осигури безопасност както на хората, така и на околната среда. Изработката се извършва спрямо най-високите изисквания в областта.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци Латекс ЕКОН - снимка

Цените на детските матраци Латекс ЕКОН, както и на бебешките матраци с тази марка, са съобразени с финансовите възможности на средностатистическия потребител, за да може всеки да си позволи да си закупи такъв модел. Сърцевините на моделите детски и бебешки матраци са изградени от материали, които позволяват на въздушните струи да се движат свободно през ядрото, като по този начин се осигурява проветривост, а това от своя страна елиминира вероятността в матрака да се развият микроби, бактерии, акари и други вредни микроогранизми. Освен това тези модели матраци за бебешки и детски легла са с ортопедични свойства, за да може гръбначният стълб на вашето дете да заеме правилна позиция по време на сън, което осигурява неговия правилен растеж и намалява вероятността за изкривявания. Не са пропуснати и удобството, и комфорта. Матраците на Латекс ЕКОН съчетават в себе си многобройни чудесни характеристики. Те не само идват при вас на чудесно съотношение цена-качество и с безплатна доставка, но също така са издръжливи, дълготрайни, запазват свойствата си за дълго време. Съчетават отлични характеристики като проветривост, антибактериалност, антиакарност, както и удобство и мекота, за да спи детето ви в комфортна и здравословна среда.

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign