Детски матраци - Латекс ЕКО

Сортирай по

Детски и бебешки матраци Латекс ЕКО

Обща информация

В днешния свят, където дигиталните технологии позволяват да се улеснят множество трудни и времеемки процеси, пазаруването също може да стане много по-бързо и по-лесно. В случай, че търсите нов матрак, ново легло, нова спалня или някакви спални аксесоари, Mattro.net е това, което ви трябва. Този онлайн магазин предлага разнообразни продукти, насочени към спалното пространство, като плюс това ще ви ги достави безплатно до Варна, Русе, Добрич, Силистра, София, Бургас, Хасково, Сливен, Пловдив, Плевен, Шумен, Разград, Ловеч, Видин, Монтана, Перник, Благоевград, Велинград, Кърджали, Стара Загора, Кюстендил, Велико Търново, Ямбол, а даже и до всички други села и градове в страната ни.При изработката на всички продукти, предлагани в този онлайн магазин, се спазват най-високите стандарти на тази индустрия, що се отнася и до качество, и до безопасност. Сред тези продукти гордо се нареждат и детските, и бебешките матраци Латекс ЕКО.

Детски матраци Латекс ЕКО

Специалистите на тази компания знаят как да поддържат високо професионално ниво, а именно чрез постоянно следене и проучване на новите тенденции, най-съвременните технологии и всякакви открития за използваните материали. Но те също така често проучват пазара, за да установят потребностите на потребителите и да успеят да ги посрещнат.

Производство, размери, цени

За изработването на матраци Латекс ЕКО за детски и бебешки легла се подбират изключително екологично чисти материали. Това се прави с оглед безопасността на хората и на околната среда. Имплементират се първокласни технологии и се съчетават опит, качество и отлична изработка.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци Латекс ЕКО - снимка

При произвеждането на всеки модел детски и бебешки матраци на компанията Латекс ЕКО се използват материали и технологии, които позволяват да се осигури достатъчна проветривост на сърцевините. С други думи, през ядрата на матраците преминават свободно въздушните струи, а това на свой ред спомага за премахването на вероятността за развитие на вредни микроорганизми, сред които акари, бактерии и други. Допълнително е имплементирано свойството ортопедичност. Благодарение на него тежестта на тялото на детето ви ще се разпредели равномерно по повърхността на матрака, а гръбначният му стълб ще заеме правилната позиция. Това подпомага развитието на детския скелет, като силно намалява възможността за изкривяване на гръбначния стълб. Същевременно матраците са комфортни, удобни и меки.Но всички тези чудесни свойства не идват на високи цени. Напротив, те са достъпни за всеки български потребител, което се потвърждава и от положителните отзиви на клиентите.С други думи, детските и бебешките матраци на Латекс ЕКО са издръжливи, дълготрайни, ортопедични, антибактериални, проветриви, комфортни, удобни и меки.