Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Детски матраци - Голд Аполо

Сортирай по

Детски матраци Голд-Аполо на НИСКИ цени

Не подценявайте важността в избора на подходящ детски матрак за детската стая. Вашият малчуган има толкова много нужда от качествен сън, колкото и от здравословна храна, за да се развива функционално и навременно, за да има едно наистина прекрасно детство. Ето защо за всички родители, които идват при нас, ние от MATTRO.NET винаги съветваме да разгледат най-вече предложенията на видните производители на матраци у нас. Защото идеята не е само да купиш евтини матраци и да очакваш чудеса от тях. Идеята е да се спреш на нещо наистина изгодно, но в същото време и качествено. Точно такива са и стоките на фирма Голд-Аполо. От години фирмата се занимава и с професионално производство на детски матраци. А ние от MATTRO.NET сме част от дистрибуционната им мрежа и сме техни официални представители в рамките на цялата страна. В нашия склад разполагаме с богато разнообразие от детски матраци. А ето и кои са наличните при нас детски матраци Голд-Аполо, които задължително трябва да обмислите като следващата изгодна инвестиция за вашия дом.

Детски матрак Флора - снимка категория

Модели детски матраци Голд Аполо

На първо място, ви представяме най-популярният модел на Голд-Аполо детски матрак Флора. Той е изцяло изработен по иновативна и изключително ефективна за деликатните мускули и стави швейцарска технология. Ядрото на модела детски матрак Флора е изградено от редуващи се пластове от пенополиуретанова пяна за изработка на матраци и слой от естествени кокосови влакна. Според сезона можете да обръщате калъфа на двулицевия матрак, за да го ползвате оптимално в зависимост от температурите навън и в детската стая. Последно, но не по важност, този модел е с натурална дамаска от памук, под която е сложен предпазен олекотен филц, докато облицовачната дамаска е претърпяла специална антиакарно третиране срещу вредни и опасмни микроорганизми.

Детски матраци Нона Стандарт от матраци Голд-Аполо пък разполагат с добре познатата и изключително ефикасна анатомичен пружинен пакет Бонел и са изцяло покрити с флиц, който служи за обезшумяване и слой от термослепени влакна от памук за здравословна ортопедичност и здравина. Този модел също е двулицев и има антибактериална повърхност, която предпазва детето ви от всякакви вредни микроорганизми и алергени.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за коледна томбола

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.