Детски матрак StepIn2Nature | Антиалергичен | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Детски матрак StepIn2Nature
Детски матрак StepIn2Nature
Детски матрак StepIn2Nature - разрез

Детски матрак StepIn2Nature

337,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Детски матрак StepIn2Nature от StepIn2Nature

В наши дни, все повече хора са последователи на здравословния начин на живот и прибягват единствено до природата и нейните умения да помага на нашия организъм. Матраци StepIn2Nature са бранд, вдъхновен изцяло от природата, използващ само натурални суровини, за да ни помага в успокояването на ума и пълната релаксация на тялото. След страхотния успех на матрак StepIn2Nature, марката създаде и други продукти, също толкова полезни за нощната ни отмора. Сред тях е и детски матрак StepIn2Nature, който производителят определя като детско-юношески модел, подходящ за малки и подрастващи деца. В сърцевината на модела са заложени два пласта пяна, различаващи се по твърдост и плътност, които са обработени с минералите турмалин и зеолит. Турмалинът притежава много положителни качества и определено подобрява общото състояние на организма. Този минерал помага за общата детоксикация на тялото, подсилва имунната система, а също така помага на ума да се отпусне и кара човека да се чувства по щастлив. Тези свойства на камъка гарантират спокоен сън, без каквито и да е смущения.

Детски матрак StepIn2Nature - разрез

Зеолитът има силно антибактериални свойства, не позволява появата нито на алергии, нито на микроорганизми. Освен това, минералът намалява изпотяването на тялото и също подпомага детоксикацията на организма. В комбинация, двата минерала ще се погрижат за здравословната релаксация на тялото и ума на вашето дете, за да се буди то щастливо и готово за игри. Към ядрото на детски матрак StepIn2Nature е добавен и слой кокосови влакна, грижещи се за отличната влагоабсорбация на продукта, и придаващи повече ортопедичност. Слоевете на сърцевината не са лепени, а са обвити в памучен калъф с цип. По този начин, могат да бъдат размествани, според индивидуалния комфорт на детето. Външният калъф на матрака също е изработен от естествени материали - памук и лен, които са нежни на допир и не дразнят деликатната детска кожа. Детски матрак StepIn2Nature е ортопедичен модел, който поддържа костите и мускулите на подрастващите в правилна позиция, за да ги спаси от изкривявания, или схващания. В него не са използвани никакви вредни материали, а само екологични и полезни за организма суровини. За здрави и щастливи сънища на вашето дете, заложете на детски матрак StepIn2Nature.

Характеристики на детски матрак StepIn2Nature:

  • Различни по твърдост слоеве пяна, обогатени със зеолит и турмалин
  • Детоксикиране на организма
  • Подсилване на имунната система
  • Успокоява ума и засилва усещането за щастие 
  • Силно антиалергичен модел
  • Регулира изпотяването 
  • Слой кокосови влакна за пълна влагоабсорбация
  • Ортопедична поддръжка на тялото
  • Възможност за разместване на слоевете
  • Всички стандартни размери и изработка на нестандартни
Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години