Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Детски аксесоари

Сортирай по

Детски аксесоари

Скъпи родители, наясно ли сте от какво огромно значение е здравословният и пълноценен сън за вашето дете? Давате ли си сметка, че от качеството на съня на детето ви зависят жизнено важни негови функции и цялостното му развитие? Убедени сме, че сте наясно. Ние знаем, че вие сте чудесни родители, но дори перфектните родители от време на време имат нужда от помощ. Точно такава ще ви предоставим и ние от MATTRO.NET, защото знаете, че освен в подбора на най-добрите матраци за страната и Европа, ние сме отлични помощници и когато става въпрос за детски продукти и аксесоари. Точно за детски продукти и аксесоари ще говорим и днес. Най-големият дистрибутор на матраци MATTRO.NET е тук, за да ви даде поредните насоки относно това какво още можете да закупите за детската стая, за да гарантирате на мъничето си перфектния пълноценен и здравословен сън. Ето какво смятаме да ви предложим днес.

Организатор ТЕД - снимка категория

Сред своите аксесоари за сън и детски продукти задължително добавяме организатор. Организаторът е изключително полезен, компактен, а и мобилен и практичен аксесоар, влизащ в категорията на съвременните иновативни детски продукти в помощ на младия родител. Самият организатор представлява допълнителна част, изработена от първокласен текстил и пригоден да се прикрепя директно към бебешката кошарка, за да побере всичките вещи от първа необходимост, нужни да бъдат под ръка на мама или на тате. Организаторите ни пристигат в различни десени и с различни дизайни в зависимост от това колко неща искате да поберете, какъв тип е кошарката ви. Всъщност, можете да премествате организатора си по всяко време и в много случаи родителите дори го прикрепят и към собствените си спални и легла, ако искат да вземат своето мъниче при себе си. Компактен и невероятно удобен, този организатор ще ви спести паниката при спешна необходимост от дадена вещ на мига, както и постоянното разкарване от стая в стая по време на първите моменти, прекарани в грижи за вашето дете.

Детски спален чувал - снимка категория

Следващото предложение от MATTRO.NET е уникалният детски спален чувал. Той е създаден специално за есенния и зимен период, а повърхността му е изцяло от хипоалергична материя, благоприятна и нежна дори за най-чувствителната детска кожа. Обърнете внимание на разновидностите от дизайни и цветове, както и размери, които предлагаме, за да се спрете на това, което ще се хареса и на вашето дете, и на вас като практичен и грижовен родител.

MATTRO.NET напомня на всички родители, че ако имате нужда от каквато и да е допълнителна информация или консултация, ние винаги сме насреща. Можете да разчитате на консултантите ни в избора на нови детски продукти за спалня, както и в изясняването на функциите или произхода на дадени аксесоари. Пожелаваме на всички ви приятно и успешно пазаруване! Очакваме вашите поръчки!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.